Print

Description

Atnaujinu skelbima ir labai atsiprasau zmoniu, kurie ankciau nesulauke is manes galutines informacijos, kadangi buto renovavimo darbai uzsitese.
Taigi, isnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajone.
Butas katik pilnai suremontuotas. 7 aukstas, name yra du liftai. Pirmai pradziai yra namo rusyje skalbimo masina su zetonais, taip pat rubu dziovinimo patalpa. Salia buto yra sausas, svarus sandeliukas. Salia yra Rewe, Netto, Lidl parduotuves, keli vaiku darzeliai, 5min iki S-Bahn, taip pat prie namo yra autobusu stotele, vaziuoja ir naktinis autobusas is miesto centro kas valanda. Automobiliu per tris sviesoforus, uz keleto kilometru isvaziavimas i A661 greitkeli, is kurio momentaliai galima pasiekti A5 ar pan. Aplinkui yra nemokamo parkavimosi galimybe, bet taip pat galima issinuomoti parkavimosi aikstele, taip pat yra ir daugiaaukstis garazas.
Nuomos kaina 500€ kalt, mokesciai130€. Minimali nuomos sutartis 1metai
Frankfurte, Frankfurter Berg Isnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajoneIsnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajoneIsnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajoneIsnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajoneIsnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajoneIsnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajoneIsnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajoneIsnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajoneIsnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajoneIsnuomojamas butas Frankfurte, Frankfurter Berg rajone