Print

Description

Atostogos 🌴🌞/ Poilsis 🌴🌞
Pietineje Ispanijoje (Andalucia / Almeria / Vera playa) isnuomojamas apartamentas su vaizdu i baseinus ir jura. Iki papludimio 5-7min. kelio pesciomis, apartamentas yra viesbucio teritorijoje: viesbucio teritorijoje veikia restoranas, kavine, baseinai 2 dideli ir 2 mazi vaikams, prie kuriu skeciai ir gultai - nemokami.
3 kambariu apartamentas pilnai irengtas, 2 miegamieji, svetaine su virtuve (virtuve pilnai irengta, indai, puodai, kapsulinis kavos aparatas...) 1 vonios kambarys (fenas, ranksluosciai..) pirmoje terasoje stalas su skeciu puiki vieta rytinei kavai... antroje terasoje yra privati jacuzzi, gultai ir staliukas, sitomis terasomis galite naudotis tik jus !
Apartamente yra nemokamas belaidis internetas, smart TV, apartamentui priklauso garazo vieta - nemokamai.
Apartamente gali apsistoti iki 5 asmenu, paros kaina priklauso nuo pasirinkto menesio.
Nuo apartamento 3min. su masina (galima ir pesciomis) yra vandens parkas "Parque Aquatico Vera" (darbo menesiai: nuo geguzes iki rugsejo).
Taip pat nuo apartamento 3km yra vienas is garsiausiu ir didziausiu nudistu papludimiu Ispanijoje prie visiems prieinamo papludimio, isikure daugiau negu 2000 apartamentu ir viesbuciu nudistams.
Kiti artimiausi miesteliai: Garrucha 3km nuo apartamento, prie pat juros, kur yra jachtu uostas...ir palei jura barai, kavines restoranai..
Mojacar miestelis 10km nuo apartamento, turbut vienas is populiariausiu turistu miesteliu, kur verda tikras naktinis gyvenimas, puikus papludimys, klubai ant juros kranto, restoranai, kavines...
Vera miestelis 7km nuo apartamento, tikras ispaniskas miestelis nuo juros 7km, turi savo koridos aikste (kuria visada galima aplankyti, viduje mazas muziejus) sestadieniais miestelio turgus ...Cia tik keletas miesteliu, kurie yra salia apartamento :)
Artimiausi oro uostai: Almeria nuo apartamento 85km. Murcia nuo apartamento 125km. Alicante nuo apartamento 209km.
Galimas paemimas is oro uosto del kainos klausti.
Taip pat yra autobusas is Almerijos oro uosto iki apartamento 18€/asmeniui, vaikui taikoma -50% nuolaida.
Is Alicantes oro uosto iki apartamento 30€/asmeniui, vaikui taikoma -50% nuolaida.
Visiems poilsiautojams taip pat siulau automobiliu nuoma oro uoste, turint savo transporto priemone, jausites laisvesni (ne nuo nieko nepriklausomi) ir galesite labiau pazinti Ispanija.
Visada suteiksiu jums informacija apie lankytinas vietas.
Susidomejote rasykite, visada parinksime jums geriausia varianta 😉

holpuertorey@gmail.com

Contact

You don't have the right to see the ad contact
Andalucia / Almeria / Vera playa Atostogos 🌴🌞/ Poilsis 🌴🌞Atostogos 🌴🌞/ Poilsis 🌴🌞Atostogos 🌴🌞/ Poilsis 🌴🌞Atostogos 🌴🌞/ Poilsis 🌴🌞Atostogos 🌴🌞/ Poilsis 🌴🌞