Print

Description

Ispanijos pietuose, šalia Gibraltaro, Esteponos mieste
Parduodami 112 naujos statybos butų su 2-3 miegamaisiais Esteponos širdyje. Visiems butams priklauso sandėliukai ir požeminio garažo vietos. Neprilygstama vieta! Prabangiai įrengtos virtuvės ir vonios kambariai bei nepakartojami vaizdai į Viduržemio jūrą. Name įrengta: Sporto centras su sauna. Stogo terasa ir baseinas su vaizdu į jūrą. Suplanuoti sodai su bendro naudojimo žaidimų aikštelė vaikams.
Kainos nuo 240 000€
Gyvenamasis kompleksas susideda iš: 112 butų su 115 automobilių stovėjimo vietų, sandėliukų 112, komercinėm patalpom, bendro naudojimo sodu, įrengtu ant stogo baseinu , daugiafunkciniu bendro naudojimo kambariu, treniruoklių sale, sauna ir dviračių kambariu.

Įspūdingas prabangus gyvenamasis namas, įsikūręs Avenida Juan Carlos I, pagrindinėje miesto arterijoje, Esteponos miesto širdyje ir 375 metrų nuo paplūdimio.

„Residencial Infinity“ yra puiki vieta jūsų namams. Tai privilegijuota vieta, labai arti būsimo projekto „Gran Boulevard“, leidžia jums mėgautis autentišku Kosta del Sol grožiu, užtikrinančiu maksimalų komfortą ir gerovę.
Daugiau informacijos rasite
www.martinproperty.eu
Estepona, Malaga Parduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuose