Print

Description

Ispanijos pietuose, šalia Gibraltaro, Esteponos mieste
Šis pirmasis gyvenamasis kompleksas turi 74 skirtingus butus nuo 1 iki 5 miegamųjų: pirmame aukšte su sodais, viršutiniuose aukštuose ir dideliuose apartamentuose su terasa (su galimybe įskaičiuoti sūkurinę vonią), visi su sandėliukais ir garažu.
Kaina nuo 336 000€
Visi buti turi privilegijuotą pietinę orientaciją, atsiveria į Viduržemio jūrą, kad kiekvieną rytą matytųsi jūra. Bendros zonos: yra baseinai 2, treniruoklių salė, daugiafunkcinis kambarys, apžvalgos ir sodo zonos, todėl unikali ir natūrali aplinka, integruota su vietove.

Mes turime:

Nuostabų Gibraltaro ir Afrikos vaizdą.
Aukštos kokybės statybinės medžiagos, apdailos ir įranga.
Suteiktas tarptautinis sertifikatas BREEAM®.
Daugiau informacijos rasite http://martinproperty.eu/listings/ikasascenic-estepona/?lang=lt
Estepona, Malaga Parduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuose

Back