Print

Description

Ispanija, Malagos regionas, šalia Gibraltaro, Esteponos mieste Naujos statybos liukso klasės butai Estepona Mirador

Miegamieji 2, Svetainė 1,Vonios kambariai 2, Garažas 1, Terasa 21 kv. M, plotas 109 kv./127kv./150kv

Kaina nuo 275447€

Apibūdinimas

Prabangi urbanizacija ,esanti Sierra Bermeja, Esteponos apačioje. „Mirador de Estepona“ yra elegantiškas ir modernaus dizaino rajonas, kuriame siūlomi 2, 3 ir 4 miegamųjų apartamentai bei duplekso tipo. Jame yra puiki išskirtinumo ir komforto samprata.

Išskirtinis 2 kambarių butas, esantis Mirador de Estepone. Kiekvienuose apartamentuose yra namų automatikos sistema, oro kondicionierius ir tam tikri butai turi židinius, kurie naudojasi gyvenamosiose patalpose. Visiškai apstatytos ir įrengtos virtuvės su elektriniais prietaisais ir dizainerių vonios kambario aksesuarais, naudojant naujausias medžiagas. Pirmame aukšte apartamentuose yra privatus sodas, kai kuriuose iš jų atsiveria panoraminiai jūros ir kalnų vaizdai.

„Mirador de Estepona“ yra visiškai uždara bendruomenė, turinti 24 valandų saugumą ir konsjeržo paslaugas. Urbanizacija yra įkurta Sierra Bermeja kalno apačioje, iš jo atsiveria įspūdingi jūros ir aplinkinių kalvų vaizdai. Jame yra puikios lauko aikštelės, baseinas ištisus metus šildomas, atsipalaidavimui tropiniai sodai, sporto kompleksai, įskaitant treniruoklių salę ir teniso aikštynus su jachta. Yra baseino klubas ir vaikų žaidimų aikštelė.

„Mirador de Estepona“, strategiškai įsikūręs tarp jūros ir kalnų, išsiskiria dėl absoliučios kokybės koncepcijos. Šie modernūs namai idealiai tinka mėgautis prabangiu „Costa del Sol“ gyvenimo būdu. Apsuptas keliolika golfo aikštynių aukščiausios klasės laisvalaikio patogumai, kurių paplūdimys yra tik 4 minutės kelio pėsčiomis. Jis yra labai arti Estepono centro ir tik už 10 minučių kelio automobiliu iki Marbelos. Malagos oro uostas yra už 30 minučių kelio automobiliu.

Per pastaruosius keletą metų „Estepona“ išsiskyrė nuostabiu daugybės šiuolaikinių prabangaus vystymosi ir infrastruktūros masyvu. Estepona, kaip viena iš labiausiai nusistovėjusiose vietose, atitinka beveik visus buveinės pirkėjų reikalavimus, siekiančius prabangios gyvenimo būdo arba tiesiog puikią investavimo galimybę.

Susisiekite su manimi dėl papildomos informacijos apie šį nuostabų projektą +34 635 15 15 32

Papildoma informacija

Bendrosios zonos: 24h apsauga, visiškai uždara bendruomenė, šildomi lauko baseinai, sodrūs sodai, treniruoklių salė.

Apie vietą: trumpas golfo laukas, šalia Esteponos miesto,netoli paplūdimys.

Daugiau informacijos rasite www.martinproperty.eu
Estepona, Malaga Parduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuoseParduodami naujos statybos butai Ispanijos pietuose