Print

Description

Vieta: 3943 Eischoll ( artimesnis didesnis miestas Visp ), Šveicarija
Aprašymas:
Išvykimas: nuo 11-15 arba 12men. pradža
Reikalinga moteris su vidutinėmis vokiečių kalbos žiniomis. Reikia prižiūrėti 45 m. vyrą ( ūgis 165 cm, svoris 55-60 kg ). Darbas yra užmiestyje 4 kambarių bute. Vyras gyvena vienas.
Vyriškis : serga tetraplegija. Jam tarp 5-to ir 6-to stuburo slankstelio nutrūkusios stuburo smegenys, todel visiškai nejaučia kai kurių kūno dalių ir jų nekontroliuoja. Jam inkontinencija, naudojamas šlapimo prezeratyvas (vietoj sauskelnių) ir pasituštinimui statomos žvakutes. Vyriškis sėdi invalido vežimėlyje. Dvasinė, protinė būsena gera. Vyrą reikia kelti, bet jis pats padeda. Yra slidimo lenta, su kuria vyras perkeliamas, yra slaugymui skirta funkcionali lova, tualeto kėdė, dušo kėdė, invalido vežimėlis. Naktį keltis nereikia, nebent extra atvejais. Pirmomis dienomis ateis iš vietinės slaugos tarnybos, kad parodytų, apmokintų slaugytoją. Vyras mėgsta skaityti, pasivaikščiojimus invalido vežimėlyje.
Darbai: padėti prausiantis, maudantis, aprengti/nurengti, padėti valgant/geriant, eiti pasivaikščioti su invalido vežimėlyje sėdinčiu vyriškiu. Palydėti į terapijas, pas gydytojus ir apsipirkti. Pagalbos reiktų namų ūkyje: tvarkyti butą, gaminti valgį, skalbti, lyginti, langus valyti, apsipirkti.
Reikalavimai:
Moteris iki 40m. Vidutinės vokiečių kalbos žinios, malonus bendravimas, sąžiningumas, kantrybė, noras dirbti šį darbą, be žalingų įpročių.
Atlyginimas: 1800 EUR su verslo liudijimu. Apmokamos kelionės išlaidos. Darbas legalus. Darbuotojai suteikiamas atskiras kambarys.
Platesnė informacija:
3943 Eischoll,Šveicarija NAUJA DARBO VIETA. Pareigos: Slaugytoja