Print

Description

Skubiai reikalingi patyrę aliuminio langų montuotojai, PVC ir aliuminio langų profilių surinkėjai fabrike bei plieninių karkasų montuotojai.
LANGŲ MONTUOTOJAI dirba tiek privačiuose, tiek komerciniuose objektuose. Jums teks sumontuoti aliuminio ir plastikinius langus ir berėmes aliuminines konstrukcijas.
LANGŲ FABRIKO DARBUOTOJAI surinkinėja PVC ir aliumininius langų profilius. Atlieka smulkių komponentų surinkimo darbus ir sumontuoja įvairias langų dalis.
PLIENINIŲ KARKASŲ MONTUOTOJAI siunčiami į įvairius statybos projektus.
Privalu turėti panašios darbo patirties bei anglų kalbos pagrindus.
Langų montuotojų darbas yra poroje, todėl jei Jūsų draugas ar kolega nori vykti dirbti kartu, laukiame Jūsų registracijos
ĮDARBINIMAS NEMOKAMAS!
GYVENIMO SĄLYGOS:
Kvalifikuoti darbuotojai nemokamai apgyvendinami tvarkinguose nuosavo tipo namuose, butuose, po vieną žmogų kambaryje.
ATLYGINIMAS:
Priklauso nuo darbuotojo kompetencijos ir patirties: langų ir plieninių karkasų montuotojams mokama 1700-2000 eur/mėn neto, langų fabriko darbuotojams 1600-1800 eur/mėn neto (po mokesčių).
ATSISKAITYMAS:
Atliekamas kas savaitę pavedimu į lietuvišką arba olandišką banko sąskaitą. Iš atlyginimo automatiškai nuskaičiuojamas privalomas sveikatos draudimas.
Vienintelės išlaidos, norint kandidatuoti šiai darbo pozicijai, yra kelionės išlaidos!
Laukiame Jūsų registracijos
Nepamirškite prisegti cv!
Po registracijos nedelsiant susisieksime.
Daugiau informacijos:
Olandijoje GERAI APMOKAMAS darbas langų montuotojams ir darbuotojams langų gamybos fabrike Olandijoje!GERAI APMOKAMAS darbas langų montuotojams ir darbuotojams langų gamybos fabrike Olandijoje!