Print

Description

Norintys pakeisti aplinką ir norintys dirbti Olandijoje su oficialiu Olandišku kontraktu, ir visom socialinėm garantijom. Darbas apmokomas nuo 430e iki 520e savaitei, už 5 darbo dienas po 8h, su galimybe dirbti viršvalandžius. Darbo atlygis priklauso nuo Jūsų patirties ir pasirinktos specialybes.
Šiuo metu OLANDIJOS įmonė ieško pastoviam darbui:
- Elektromonterių (nuo 490e iki 520e)
- Elektros spintų surinkėju (510e)
- Tinkuotojų (430e-500e)
- AUTO Mechanikų (430e-500e)
- Klojinių Montuotojų (~500e)
- Sunkvežimių Mechanikų (~500e)
- Armatūros rišėjų (430e-500e)
- Gipskartonio plokščių montuotojų (430e-500e)
- Plastikinų ir aliuminų langų montuotojų (430e-500e)
- Aliuminio stiklo fasadų montuotojų (430e-500e)
- Suvirintojų***** MMA, MIG ir TIG, ( 520e )
Įmonė Jums siūlo:
- NEMOKOMĄ apgyvendinimą Olandijoje darbo metu.
- Tiesioginį įdarbinimą Olandijos įmonėje, be jokių įdarbinimo mokesčių.
- Visas Socialines garantijas.****
- Laiku mokomą atlyginimą.
Reikalavimai kandidatams:
-Mokėti komunikuoti Anglų arba Vokiečių kalba*
-Atsakingumas ir darbštumas
-Be žalingų įpročių**
-Automobilis***
*****************************************************************
*Yra išimčių, jai nemokate abiejų kalbų, įdarbinimas užtruks ilgiau kadangi mes jus kooperuosime su kandidatu gebančiu kalbėti Anglų ar Vokiečių kalbas)
**Mėgstančius praleidinėti darbo dienas, dėl keistai pateisinamų priežasčių ar pasirodyti darbe su kvapu, atitinkamai už tokį elgesį - nutraukiamas kontraktas tapačią dieną ir žmogus 24h valandų bėgyje turi palikti gyvenamąją vietą. Į tai žiūrima itin griežtai.
*** Privalumas, jai neturite automobilio, įdarbinimas užtruks ilgiau kadangi mes jus kooperuosime su kandidatu arba jau dirbančiu specialistu kuris turi auto transporto priemonę, važinėti i darbą. Prisiminkite čia ne Lietuviška įmonė tad, automobilio Jums nesuteiks.(būna išimčių, bet retais atvejais) Be to, apmokės kilometrus iš namų i darbą ir atgal. Dažniausiai kaina už kilometrus būna nuo 10 iki 20 euro centu. priklausomai nuo įmonės kurioje dirbsit, pagal jos nurodytą sumą kontrakte. Jai darbas arčiau nei 15 km darbdavys keliones už nuvažiuotus kilometrus neapmoka, bet vėl gi priklauso nuo įmonės kurioje dirbsite, pagal jos nurodyta sutrati Jūsų kontrakte.
**** Jai turite nepilnamečių vaikų, gaunate preimoką Kinderbijslag.
***** Suvirintojai, būtinai privalo pateikti galiojančius sertifikatus. Dažni viršvalandžiai ( ~125% iki tiejų valandų daugiau ~150%, šeštadieniais ~150%, sekmadieniais 200%, tai galioja visoms specialybėms)
+Susidomėję specialistai, prašom rinktis specialybę atsakingai, jog atvykę i darbo vietą nestovėtumėte vietoje nieko nemokėdami ir vien tik linkčiodami galvą, supraskite išvykimas atgal namo i Lietuvą neišvengiamas. (turiu galvoje jog pildydami savo CV nurodytumėt ką tiksliai sugebate). Supratimas savo pasirinktoje specialybeje būtinas. Visada yra galimybė siekti karjėros. CV ANGLŲ KALBA PRIVALOMAS. Siusti .:
Olandijoje Siulau Jums darbo