Print

Description

KROVINIŲ GABENIMAS : į Angliją, iš Anglijos
• Pilnų / Dalinių krovinių pervežimas į / iš Anglijos. ( Negabaritinių krovinių pervežimas ; Pavojingų krovinių pervežimas ; Automobilių pervežimas ; Express krovinių pervežimas ; Krovinių su temperatūriniu režimu pervežimas ; Smulkios siuntis ; Tarptautiniai perkraustymai.
• Transportas : tentas 82-92 m3 ; megatrailer 100m3 ; tentas 120m3 ; ri kiekvieną kartą, klientui pageidaujant, gali būti perskaičiuota.
• Priimame visus užsakymus – nesvarbu ar tik vieną kartą jums reikės ar nuolatos.
• Suderinsime Jums patogų maršrutą ir grafiką, pasiūlysime optimaliausias kainas ir pasirūpinsime, jog kroviniai būtų transportuoti profesionaliai, greitai ir saugiai.
• EXPRESS KROVINIŲ PERVEŽIMAS Galime pristatyti Jūsų krovinį į vietą per labai trumpą laiką. Krovinius ir siuntas vežame iš/į Lenkiją, Vokietiją, Olandiją, Belgiją, Austriją, Šveicariją, Prancūziją, Ispanija, Portugalija, Airiją, Angliją, Daniją, Norvegiją, Švediją, Rumuniją, Bulgariją ir kitas Europos šalis. EL.PAŠTAS: info@voris.lt ; SKYPE: voris.uab TEL.NR.: +37067247506
“Visada stengiamės laiku pristatyti jūsų krovinį į jūsų pasirinktą vietą!!!“
Susisiekite su mumis: EL.PAŠTAS: info@voris.lt ; SKYPE: voris.uab TEL.NR.: +37067247506

Contact

You don't have the right to see the ad contact
Kaunas KROVINIŲ GABENIMAS : į Angliją, iš Anglijos •	Pilnų / Dalinių krovinių pervežimas į / iš Anglijos. ( Negabaritinių krovinių pervežimas ; Pavojingų krovinių pervežimas ; Automobilių pervežimas ; Express krovinių pervežimas ; Krovinių su temperatūriniu režimu peKROVINIŲ GABENIMAS : į Angliją, iš Anglijos •	Pilnų / Dalinių krovinių pervežimas į / iš Anglijos. ( Negabaritinių krovinių pervežimas ; Pavojingų krovinių pervežimas ; Automobilių pervežimas ; Express krovinių pervežimas ; Krovinių su temperatūriniu režimu peKROVINIŲ GABENIMAS : į Angliją, iš Anglijos •	Pilnų / Dalinių krovinių pervežimas į / iš Anglijos. ( Negabaritinių krovinių pervežimas ; Pavojingų krovinių pervežimas ; Automobilių pervežimas ; Express krovinių pervežimas ; Krovinių su temperatūriniu režimu peKROVINIŲ GABENIMAS : į Angliją, iš Anglijos •	Pilnų / Dalinių krovinių pervežimas į / iš Anglijos. ( Negabaritinių krovinių pervežimas ; Pavojingų krovinių pervežimas ; Automobilių pervežimas ; Express krovinių pervežimas ; Krovinių su temperatūriniu režimu peKROVINIŲ GABENIMAS : į Angliją, iš Anglijos •	Pilnų / Dalinių krovinių pervežimas į / iš Anglijos. ( Negabaritinių krovinių pervežimas ; Pavojingų krovinių pervežimas ; Automobilių pervežimas ; Express krovinių pervežimas ; Krovinių su temperatūriniu režimu peKROVINIŲ GABENIMAS : į Angliją, iš Anglijos •	Pilnų / Dalinių krovinių pervežimas į / iš Anglijos. ( Negabaritinių krovinių pervežimas ; Pavojingų krovinių pervežimas ; Automobilių pervežimas ; Express krovinių pervežimas ; Krovinių su temperatūriniu režimu peKROVINIŲ GABENIMAS : į Angliją, iš Anglijos •	Pilnų / Dalinių krovinių pervežimas į / iš Anglijos. ( Negabaritinių krovinių pervežimas ; Pavojingų krovinių pervežimas ; Automobilių pervežimas ; Express krovinių pervežimas ; Krovinių su temperatūriniu režimu pe

Back